Vi kan hjælpe med alle de nødvendige energiberegninger

Energiberegninger i forbindelse med dit byggeri

​Vi kan hjælpe med alle de nødvendige energiberegninger

Skal du bygge nyt i for eksempel Odense eller Middelfart, Kolding eller Vejle? Ud over at føre byggetilsyn med dit byggeri kan vi hos Inteka Rådgivende Ingeniører også foretage alle de nødvendige energiberegninger.

Skærpede regler om overholdelse af energirammen

I løbet af de seneste år er energikravene i bygningsreglementet blevet skærpet markant. Det betyder blandt andet, at der fra d. 1. januar 2006 er indført en regel om, at bygherren allerede ved ansøgning om byggetilladelsen skal fremsende dokumentation for, at den nye bebyggelse overholder energirammen.

Derudover er der også kommet en ny energimærkningsordning, der stiller krav til, at alle nye bygninger skal have et energimærke, inden de bliver taget i brug. Hertil er det nødvendigt med grundige energiberegninger.

I det nye bygningsreglement, BR2018, er det i endnu højere grad end hidtil bygningsejerens ansvar at sikre, at de gældende byggeregler og krav til byggeriet bliver overholdt.

VI FORETAGER PRÆCISE BEREGNINGER

Vi er en lille virksomhed, som har lige netop dig og dit byggeri i centrum. Derfor kan du trygt regne med, at vi foretager præcise energiberegninger i forbindelse med dit byggeprojekt. Samtidig lytter vi til dine ønsker og behov, så du får lige netop den løsning, som du har behov for.

Vi har en professionel tilgang til hver enkelt opgave, og vi sørger for at være med dig hele vejen. Så er du altid sikret kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med energiberegningerne.

Få et prisoverslag på din opgave

Da vi er en lille virksomhed, er vi yderst konkurrencedygtige på prisen, og vi kan således tilbyde at foretage energiberegninger til en fordelagtig pris. Når du kontakter os, aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi til en snak med dig og en besigtigelse. På baggrund af dette besøg udarbejder vi et prisoverslag, så du på forhånd ved, hvor meget vores energiberegninger kommer til at koste dig.

Kontakt os

Skriv til os

Vi glæder os til at høre fra dig! Skriv til os ved at udfylde formularen eller kontakt os på telefon eller mail.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Inteka Rådgivende Ingeniører ApS​

CVR: 42947512


​Wichmandsgade 5F, st. th,
​5000 Odense C

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 28 55 97 90

E-mail: dn@inteka.dk

Brug for en rådgivende ingeniør?

Ring nu

28 55 97 90

Copyright © 2021 Inteka Rådgivende Ingeniører ApS. Alle rettigheder forbeholdes.